5. november 2019

Værksted Køge

Velkommen til vores autoriserede DAF-værksted på Centervej 4 i 4600 Køge, hvor vi hver dag stræber efter at levere den højeste standard af service, som vores kunder fortjener.

Med vores placering 500 meter fra afkørsel 32 ved Køge Bugt Motorvejen gør det nemt for dig at nå os, uanset hvor i landet du kommer fra.

I Køge tilbyder vi en bred vifte af tjenester til hele DAF’s modelprogram, herunder reparationer, vedligeholdelse og service. Vores team af erfarne værkførere og dygtige mekanikere har ekspertise i alle aspekter af DAF-lastbiler og kan hjælpe dig med at løse enhver mekanisk eller teknisk udfordring, din DAF måtte stå over for.

Men det er ikke alt - ud over vores reparationstjenester tilbyder vi også et omfattende udvalg af reservedele til DAF-lastbiler. Vi forstår vigtigheden af at bruge højkvalitetsreservedele, når du reparerer eller vedligeholder din lastbil, og derfor tilbyder vi kun TRP- og originale DAF-reservedele af højeste kvalitet.

Står du og skal bruge reservedele kan du læse mere om dem her: https://www.nyscantrucks.dk/reservedele

Trænger din DAF til en tur forbi værkstedet? - Så tøv ikke med at kontakte vores værksted i Køge, vi står altid klar til at hjælpe, og få din DAF tilbage på vejen med største omhu.

  • Værksted Køge


VærkstedPeter Nielsen 1
Peter NielsenVærkfører
Dansk
+45 92 15 23 73 pni@nyscantrucks.dk
24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01