Om Nyscan Trucks

5. november 2019

Hos Nyscan Trucks er vi stolte af, hver eneste DAF lastbil, vi får lov at levere. Fordi vi ved, at vi har leveret en lastbil, der hjælper kunden med at drive deres forretning. Vi ved chaufførerne vil sætte pris på den fortræffelige komfort, og manøvredygtighed DAF lastbilen byder på.

Vores mission er:

Vi ønsker at være din totalløsning, når du skal handle, serviceres og rådgives i forbindelse med din lastbil. Vi tilbyder totalløsninger, hvor du er dækket ind i en garanti samt serviceordninger. Handler du hos os, behøver du kun handle et sted.

Vores vision er:

Nyscan Trucks arbejder for at blive hele Sjælland, Lolland og Falsters fortrukne valg af virksomhed, når der skal handles, repareres og serviceres DAF lastbiler. Vi ønsker at være Danmarks mest anerkendte DAF lastvognscenter, hvilket gør vi bestræber os på at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som kunde.

Vi kommer længst med en god dialog, gennemsigtighed og et godt samarbejde, tror vi på, er bygget på troværdighed.

Vores værdier er:

Vi ser ikke problemer, men udfordringer ved at se muligheder. Ingen sag er for stor og ingen sag er for lille for Nyscan Trucks. Vi samarbejder i teams som gør vi hele tiden kan trække, på den bedste mands viden. Vi spilder ikke din tid, for vi ved hvor vigtigt det er for dig og din forretning at din bil er på vejen igen hurtigst muligt. 

Hovedafdeling

Vores afdeling i Køge er vores hovedafdeling, hvor du finder vores salgskonsulenter, samt et stort serviceværksted der kan klare alle opgaver, bla. også med en tilknyttet vaskehal, Nyscan Wash.

24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01