Full Care

Den ultimative pakke, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Den dækker omfattende forebyggende vedligeholdelse, påkrævede reparationer på hele køretøjet samt lovpligtige eftersyn og havariservice.
DAF MultiSupport Full Care er meget mere end bare reparation og vedligeholdelse. Pakken omfatter løsninger til alle servicerelaterede aspekter af din lastbil, lige fra oliefilterskift til køretøjsovervågning og omkostningsstyring.

Obligatorisk vedligeholdelse

DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dit køretøj. Dine køretøjer vil blive holdt i optimal stand, udført i henhold til DAF standarder, med brug af originale DAF dele, hvilket reducerer risikoen for nedbrud og den efterfølgende dyre effekt af forsinkelser.

Ingen dyre overraskelser

En DAF MultiSupport aftale giver dig mulighed for at kende dine omkostninger på forhånd, og du modtager en månedlig faktura på alt nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde, hvilket betyder mindre administration.

Fuld reparation af køretøjer

Du behøver ikke at bekymre dig om reparation og vedligeholdelse af din lastbil. Vi sørger for, at dit køretøj holdes i den bedst mulige tekniske stand. Med en DAF MultiSupport Full Care aftale dækkes alle nødvendige reparationer på dit køretøj, hvilket giver dig fuldstændig økonomisk kontrol, så du kan fokusere på din virksomhed.

24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01