DAF Produktinformation

DAF XF, XG, XG+

Fremtiden for langturskørsel

Med 3-førerhusvarationer sætter New Generation DAF nye standarder indenfor langturstransport og international transport

Europa-Kommissionen har indført nye masse- og størrelsesregler med det formål at øge grænserne for emissioner (CO2), trafiksikkerhed og førerkomfort. DAF er de første der udnytter de nye regler.

Her mødes klassens førende effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort med den mest prestigefyldte anerkendelse i lastbilbranchen blev NGD DAF kåret som International Truck of the Year 2022.

Uovertruffen effektivitet

De nye regler, gør DAF i stand til at drage fuld udnyttelse af det aerodynamiske design som resulterer i øget ydeevne af aerodynamik på 19%.

Sammen med den ny generation PACCAR MX-motorer på 10,8 og 12,9 liter med højere moment og nye features som i kombination med den nye generation af TraXon-automatgearkasse der sammen øger brændstofeffektiviteten op til 10% der forbedrer bundlinjen for vognmanden.

Fremtiden for sikkerhed

Store ruder, lav rudelister, og kantstensrude resulterer i en ny standard for direkte udsyn.

Sammen med et robust førerhus, klassens bedste ergonomi og smarte funktioner som avanceret nødbremsesystem, system til advarsel om kollision forfra (FCW), justerbar adaptiv fartpilot, City Turn Assist, Advarsel ved vognbaneskift, lavhastighedsanhængerbremse, parkeringsbremseassistent, dæktryksovervågning og køretøjstabilitetssystem.

Med DAF Corner View og DAF digitalt udsynsstem sikrer DAF brancheførende status indenfor trafiksikkerhed

Enestående Chaufførkomfort

En ny æra inden for chaufførkomfort er startet, med markedets mest jævne køretur og det bedste miljø til kørsel, afslapning og søvn og førerhusvolumen på op til 12.50 m3 med førerhuslængde på 2.690 mm. og ståhøjde op til 2.195 mm.

Kun tre velplaceret indstigningstrin, unikke justeringsmuligheder, drejesæder, sammenklappeligt medchaufførsæde er bare nogle af de få ting, som skaber rammerne for markedets bedste chaufførkomfort.

Læs meget mere her: https://bit.ly/3G7wZ0M

 

DAF XD

Fremtiden for distribution

En ny fremtid i distributionssegmentet er startet med den nye DAF XD, med sin prestigefyldte pris for International Truck of the Year 2023. DAF XD kan specificeres med 3 forskellige førerhuse

Day Cab er det ideelle førerhus til chaufføren der arbejder i dagtimerne, med ekstra 150 mm bagest i kabinen til ekstra opbevaring, unikke justeringsmuligheder for sæde- og køreposition, og ekstra udstyr som sammenklappeligt medchaufførsæde.

Sleeper Cab tilbyder et stort og komfortabelt soveområde med betjeningspanel, høj opbevaringsplads under køjen med valgfri skuffer.

Ståhøjde på 175-200 cm. fås i Sleeper High Cab med underkøje som standard og tilvalg med ekstra overkøje, udstyr som borde og sammenklappeligt medchaufførsæde, og stor opbevaringsplads over hovedhøjde.

Fremtidens sikkerhed

Et lavt førerhus, en stor forrude og meget lave rudelister i kombination med det fulde digitale udsynssystem, robuste førerhuskonstruktion og unikke hjælpesystemer gør DAF XD til den brancheførende lastbil i distributionsklassen.

Ved hjælp af DAF Corner View og den unikke kantstensrude opnår DAF XD alle 5 opnåelige stjerner i London Direct Vision.

Fremtidens effektivitet

Med samme filosofi for aerodynamisk design fra de store XF, XG og XG+, tilbyder DAF XD fremragende effektivitetstandarder i distributionssegmentet.

DAF XD kan udstyres med 5 forskellige MX-11 motorer op til 450 hestekræfter, og kombineres med TraXon-automatgearkasse og Allison-gearkasse

I DAF XD er der opnået en lavere egenvægt for køretøjerne, som resulterer i en optimeret brændstofeffektivitet og fordelagtigt egenvægt.

Fremtidens komfort

DAF XD kommer standard med totrinsindstigning, mens ved hjulstørrelser større end 315/70 gør tre trin det nemt for chaufføren at stige ind.

Det længere førerhus muliggør et nyt frontchassis med høj torsionsstivhed, som bidrager til enestående chaufførkomfort. Sammen med opdateret førerhusaffjedring, nyt frontrammedesign og nye bøsninger reducerer vibrationerne.

Læs meget mere her: https://bit.ly/3hGD8aD

 

DAF XDC og XFC

Fremtiden for terrænkørsel

For at imødekomme efterspørgslen fra bygge- og anlægssektoren er DAF XDC og DAF XFC optimeret til erhvervs- og byggeopgaver med både enkelt- eller dobbelttræk som er konstrueret til at arbejde under barske forhold.

DAF XDC fås med 10,8 liters PACCAR MX-11 motor. DAF XFC kan udstyres med både MX-11 motor op til 450 hestekræfter og 12,9 liters PACCAR MX-13 motor op til 530 hestekræfter. DAF XDC og XFC giver høj nyttelast takket være en lav egenvægt.  

DAF XDC og XFC er optimeret til terrænkørsel og barske forhold ved hjælp af stor adgangsvinkel, stor frihøjde, robust kofanger i unikt design med robust kølergitter samt kølerbeskyttelsesplade i stål. Herudover er TraXon udstyret med softwareindstillinger der leverer førende egenskaber både på vej og i terræn.

Læs meget mere her: https://bit.ly/3PH9Y7X

 

DAF LF

Den førende distributionslastbil i det lille segement

Med en fremragende manøvredygtighed, og høj lastkapacitet på baggrund af den lave egenvægt, sikrer vognmanden og chaufføren den perfekte distributionslastbil som sætter nye standard i den lille distributionsklasse.

Optimeret drivlinjer giver god brændstoføkonomi, mens et superkomfortabelt interiør og forbedret udsyn giver uovertrufne køreoplevelser

En perfekt partner

DAF´s LF-serie er den ideelle distributionsbil med en maksimalt tilladt totalvægt fra 6 til 21 ton og 60 forskellige akselafstande. Køretøjet er let kørt og komfortabelt for chaufføren, og pålidelig, fleksibel og økonomisk for transportøren.

Det diskrete, udvendige design giver LF-serien et mere robust udtryk. Den markerede øverste og nederste kølergrill med aluminiumsstribe betyder, at Euro 6 standarderne for udstødnings-emissioner nøje overholdes.

De store spejle og kombilygterne giver LF-serien et mere moderne udseende

Lækkert interiør

Du mærker umiddelbart den høje kvalitet, når du træder op i førerhuset. Stylingen og den høje kvalitet i udførelsen, minder om en personbil i luksusklassen. Farvevalget og materialerne, der er anvendt, gør, at LF-førerhuset fremstår som et rart og komfortabelt arbejdsmiljø. Det moderne Instrumentbord, det justérbare rat med integrerede betjenings-knapper, samt airbag, gør, at du føler dig hjemme i en LF.

Stærke motorer

De fire- og sekscylindrede PACCAR-motorer har større slagvolumen, og det giver op til 20 pct. højere drejningsmoment og bedre kræfter. Ovenikøbet er der tale om op til fire pct. bedre udnyttelse af brændstoffet – noget der kan mærkes på bundlinjen hos vognmanden.

LF-serien byder på motorer fra 140 til 290 hk, der alle opfylder Euro 6 kravene.

Optimeret gearkasser

Til LF-serien kan du vælge en manuelle gearkasse, ZF Powerline automatgearkasse, AS Tronic automatgearkasse til alle typer køretøjer. Automatgearkasserne styres af et elektronisk system, der vælger det rigtige gear i enhver situation, der samtidig bidrager til bedre brændstof-økonomi og forbedret komfort for chaufføren.

Læs meget mere her: https://bit.ly/3HPunWB

DAF XF- & XD Electric

Den nye generation af DAF XD og XF-lastbiler kan nu fås med en fuldt elektrisk PACCAR e-drivlinje, som gør det muligt at overholde nye regler og bidrage til et sundere bymiljø.

Stærke Elektromotorer

DAF XD og XF elektriske lastbiler er udstyret med avancerede PACCAR EX-D1 og PACCAR EX-D2 elektromotorer med permanent magnet, der giver en effekt på mellem 170 kW/230 hk og 350 kW/480 hk. Disse motorer er både effektive og pålidelige, og sikrer, at lastbilen fungerer optimalt.

Opbygning

DAF XD og XF Electric lastbiler har en modulær batteripakke, der gør det nemt at opbygge lastbilen til forskellige behov. Der er også mulighed for at få et 650 V e-PTO, der giver strøm til hjælpeudstyr og eliminerer behovet for en separat generator.

Hurtig opladning

DAF XD og XF Electric lastbiler kan oplades hurtigt med en effekt på op til 325 kW, og der er også mulighed for at få en indbygget oplader, der giver mulighed for at oplade med AC-strøm på op til 22 kW.

Læs meget mere her: https://bit.ly/3juwh4U

 

DAF LF Electric

DAF LF Electric er ideel til distributions- og erhvervsbrug takket være sin nulemission og nem adgang til førerhuset. Den har også en lav egenvægt og høj nyttelast samt næsten lydløs kørsel, ideel til bykørsel. 

Batterisystem

DAF LF Electric har en indbygget oplader og kan oplades om natten via en 3-faset strømforsyning eller ved at installere en DC-oplader. Batterierne kan oplades fra 20-80% på 6,5 timer eller fra 0-80% på kun én time med DC-oplader. DAF LF Electric har en elektrisk motor med en kraftfuld ydeevne på 260 kW (370 kW maks.) og en 282 kWh (252 kWh effektiv) batteripakke, der giver en rækkevidde på op til 280 km.

Smart e-PTO

DAF LF Electric kan udstyres med et e-PTO, der leverer strøm til hjælpeudstyr og opbygning. Dette eliminerer behovet for en separat strømkilde og gør lastbilen fuldstændig CO2-emissionsfri.

Læs meget mere her: https://bit.ly/3VpmI4u

24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01