Finansiering

Hos Nyscan Trucks kan vi skræddersy finansiering efter dit behov, hvad end der er tale om køb af nye eller brugte lastbiler. Dette gør vi i samarbejde med et større dansk finansieringsselskab der kommer med mange års erfaring i bagagen. Når du samarbejder med os og vores partnere om din finansiering af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interessere sig for salget af lastbilen, men for udviklingen i din virksomhed, og vi vil gerne være med til at realisere dine mål.

Vi ved at du som kunde forventer og kræver et finansieringsselskab med høj brancheindsigt og viden samt kendskab til det produkt du skal have finansieret, og derfor kan vi hos Nyscan Trucks nu også tilbyde dig den helt rigtige sparring og professionel rådgivning for at finde den rette løsning for virksomheden og dig, så vi fortsat kan sikre vækst og udvikling i din forretning.

I samarbejde med vores finansieringsselskab kan vi tilbyde finansiering til alle typer køretøjer i transportsektoren, både inden for godstransport og persontransport.


Hos Nyscan Trucks finansiering får du:

  • Kontaktperson med høj branchekendskab.
  • Nem adgang til professionel sparring
  • Finansiering tilpasset dit behov
  • Overskuelig aftaler
24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01