Flex Care

Reparations aftale

En DAF MultiSupport Flex Care pakke dækker omfattende forebyggende vedligeholdelse og påkrævede reparationer på hele køretøjet herunder slitage. Denne komplette reparations- og vedligeholdelsespakke omfatter også som standard påkrævede reparationer af slitage samt International Truck Service med fleksibiliteten til at vælge mellem flere muligheder som f.eks. lovpligtige eftersyn, oliepåfyldning og pærer/sikringer.

DAF MultiSupport Flex Care holder dit køretøj i den bedste tekniske stand. Pakken tilbyder en fleksibel reparations- og vedligeholdelsesløsning til de fleste servicerelaterede aspekter af din lastbil.

Dit køretøj i den bedste tekniske tilstand

Obligatorisk vedligeholdelse

DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dit køretøj. Dine køretøjer vil blive holdt i optimal stand, udført i henhold til DAF standarder, med brug af originale DAF dele, hvilket reducerer risikoen for nedbrud og den efterfølgende dyre effekt af forsinkelser.

Ingen dyre overraskelser

En DAF MultiSupport aftale giver dig mulighed for at kende dine omkostninger på forhånd, og du modtager en månedlig faktura på alt nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde, hvilket betyder mindre administration.

Fuld reparation af køretøjer

Du behøver ikke at bekymre dig om reparation og vedligeholdelse af din lastbil. Vi sørger for, at dit køretøj holdes i den bedst mulige tekniske stand. Med en DAF MultiSupport Full Care aftale dækkes alle nødvendige reparationer på dit køretøj, hvilket giver dig fuldstændig økonomisk kontrol, så du kan fokusere på din virksomhed.

24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01