Xtra care aftale

Service aftale med Drivline ”forsikring”.

En DAF MultiSupport Xtra Care pakke dækker omfattende forebyggende vedligeholdelse, påkrævede reparationer af køretøjets drivlinje samt havariservice. Mod et mindre ekstra gebyr får du ikke kun vedligeholdelse i høj kvalitet. DAF MultiSupport Xtra Care dækker også de finansielle risici for defekter på drivlinjen samt havariservice. I op til 8 år har du garanti for rettidig vedligeholdelse, reparationer i høj kvalitet og maksimal køretøjstilgængelighed.

Obligatorisk vedligeholdelse

DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dit køretøj. Dine køretøjer vil blive holdt i optimal stand, udført i henhold til DAF standarder, med brug af originale DAF dele, hvilket reducerer risikoen for nedbrud og den efterfølgende dyre effekt af forsinkelser.

Ingen dyre overraskelser

En DAF MultiSupport aftale giver dig mulighed for at kende dine omkostninger på forhånd, og du modtager en månedlig faktura på alt nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde, hvilket betyder mindre administration.

Optimeret køretøjsydeevne

Du behøver ikke at bekymre dig om reparation og vedligeholdelse af din lastbil. Vi sørger for, at dit køretøj holdes i den bedst mulige tekniske stand.

24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01