20. april 2021

Fragt Taxa ApS netop udstyret med DAF CF340 24-pallers fragtlad

Vi leverede for nyligt denne DAF til Fragt Taxa ApS, som holder til i Karlslunde.

Fragt Taxa ApS distribuerer ADR Gods, containerkørsel og standard godstransport heriblandt luftfragt og mange andre ting!

Den fabriksnye DAF, som der er tale om er en DAF CF 340 FAN 6x2 opbygget med en 24-pallers fragtlad i speciel solid RED, som er en farve der også passer til Fragt Taxa’s egne firmafarver. Derudover er lastbilen udstyret med bla. Luksus højtalersystem, soltag og det anmelderoste FCW og AEBS-3 nødbremsesystem. 

Lastbilen er specificeret med en MX-11 motor som yder 341 hestekræfter samt 1.500 nm, dertil kører lastbilen med en 12-trins TraXon automatgearkasse.  

Lastbilen er opbygget hos Lavmands med et terminal-fragtlad 5.0, hertil speciel konstrueret bundprofil til at modstå indkørsel med bl.a. truck. Hos Lavmands har lastbilen også fået eftermonteret 1 sæt slingrelygter, 2 stk. LED-toplygter, 2 stk. LED-arbejdslygter og LED-baklygter. Lastbilen ydermere udstyret med LED-baglygter med dynamiske blinklys og nummerpladen er monteret med et lygtebeslag hertil 2 stk. LED-nummerpladelygter. Lastbilens fragtlad er derudover opbygget med en 2.500 kg Zepro-lift med radiostyring, samt indvendige og udvendige liftkontakter. 

Hos Nyscan trucks har lastbilen fået eftermonteret 6 stk. blitzlygter og bakkamera. Derudover har lastbilen også fået 2-DIN Pioneer radio med bl.a. Bluetooth og Apple Carplay. 

Hele Nyscan Trucks ønsker Fragt Taxa et stort tillykke med den nye DAF og takker for tilliden.

  • Fragt Taxa ApS netop udstyret med DAF CF340 24-pallers fragtlad
24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01