3. december 2019

Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen

Mike Rasmussen ejer og driver Vognmandsforretningen
MP Rasmussen i Bjæverskov med et mandskab på 6 chauffører og 4 lastbiler samt 10 håndmænd. Mike startede som selvstændig vognmand i 2017 i en alder af blot 25 år, efter selv at have kørt lastbil i et par år. For Mike Rasmussen var og er ambitionerne høje og derfor investerede Mike i sin første ”nye” brugte lastbil og startede som selvstændig vognmand. Hurtigt kom der mere arbejde til og på blot 3 år, har MP Rasmussen femdobbelt sin omsætning. Da tiden kom til at den første lastbil skulle skiftes ud, var der derfor ikke tvivl om, at det skulle være en DAF. Købet af en ny lastbil kræver tillid, samtidigt med det er en stor investering og da Mike i sin tid som chauffør var vant til at komme hos Nyscan var der ikke meget tvivl om at den nye DAF skulle handles hos Nyscan Trucks.

- Jeg vil til hver en tid, anbefale at handle med Nyscan Trucks, salgschef Jacob Jørgensen, han tager action på tingene og får dem gjort og han er bare til rådighed lige når det passer ind hos mig, det er fedt.
- Den nye DAF XF 480 FTS 6x2 skal primært bruges til langturs kørsel til Jylland, hvor de er 2 chauffører om bilen. Det betyder også bilen ikke holder stille så længe af gangen, og der bliver kørt mange kilometer om året. Den nye DAF XF 480 FTS kører længere på literen, og er eminent til netop den type opgaver MP Rasmussen kører. Ved at investere i en DAF, falder deres driftsomkostninger på brændstof automatisk. Disse lange ture, og få timer i døgnet bilen holder stille i, kræver stabilitet og præcision, og det er netop hvad en DAF kan levere.

Drivlinen består af MX13- motor på 480 hk i kombination med ZF’s nyeste 12-trins TraXon-gearkasse med fuldautomatisk gearskifte. Bagakslen har enkelt reduceret bagtøj, med 2,38 i udveksling, så det bliver næppe mere brændstoføkonomisk, til langturskørsel. Samtidigt sørger DAF’s 3-årige reklamationsret, med ubegrænset kilometertal for høj driftssikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.
Foruden vognmandsdelen tilbyder MP Rasmussen også, mandskabsudlejning til skadeservice, nedrivning, håndværkerservice, maskinføre og inden længe er der også en partybus på vej. Der er fart over feltet, hos den blot 28-årige Mike Rasmussen, der til dagligt også fungere som familiefar til en Philina Mie Rasmussen på 4 år som firmaet er opkaldt efter.
Nyscan Trucks ønsker Mike Rasmussen og de nye chauffører tillykke med den nye flotte bil, og en stor tak for tilliden skal det lyde herfra.

  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
  • Ny DAF XF 480 FTS til MP Rasmussen
24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01