28. maj 2021

2 Nye ADR Lastbiler til Godshotel & Transport

Over den sidste månedstid, har vi leveret 2 fabriksnye lastbiler til Godshotel & Transport med ADR-godkendelser til kørsel med farligt gods, der er henholdsvis tale om 2 stk. DAF XF 480. 

Godshotel & Transport er en virksomhed i vækst og derfor skal der bruges flere lastbiler. Dette er vi selvfølgelige behjælpelige med. 

Den første lastbil er der tale om en DAF XF 480 SSC FTG 6x2 som er en 3 - akslet trækker med twinsteer bogie. Lastbilen er bla. monteret med 4 stk. tryklufthorn fra fabrikken. 

Derudover er lastbilen opbygget hos Øgaard med følgende: fuld aludørk, galgeplade, 2 stk. spærrehaner, 4 stk. slingrelygter 2 i front og 2 i bag, alu. sideskørter. 

Hertil er lastbilen, blevet opbygget hos Nyscan Trucks med: 2 stk. LED Arb. Lygter i trin og 2 stk. i spoiler, lysskilt, dioder monteret i både front og på spejle, dertil har vi også monteret tracker og kundens logo. 

 

Ved anden levering fik Godshotel & Transport leveret en DAF XF480 SSC FT 4x2. 

Lastbilen har fået samme opbygning, som ovenævnte hos Nyscan trucks, dvs. LED lysskilt, LED slingerlygter, LED arbejdslygter hhv. 2 stk. i trin og 2 stk. på spoiler, Pioneer radio med bluetooth og carplay, dioder på frontgril, solskærm og spejle. 

Vi ønsker Godshotel & Transport hjerteligt tillykke med deres nye ADR Lastbiler. 

  • 2 Nye ADR Lastbiler til Godshotel & Transport
  • 2 Nye ADR Lastbiler til Godshotel & Transport
24/7 NØDSERVICE +45 56 67 19 01